Nehemia Sisterhood 5 november

In Nehemia Events, Nieuws by Nehemia Ministries

Op donderdag 5 november organiseert Nehemia Sisterhood weer een speciale avond voor alle vrouwen van Nehemia. Alle vrouwelijke leden en bezoekers zijn daarbij van harte welkom, samen met hun familie en vriendinnen. Het doel van deze avond is om jou, als vrouw, verder in je bestemming te brengen, je te bekrachtigen en je toe te rusten voor de tijd die voor je ligt.
Een avond om je hart te openen voor God en elkaar, met worship o.l.v. Break Free en een krachtig inspiratiemoment door Henriëtte de Haan. Ook biedt deze avond je de gelegenheid om vriendschappen te bouwen en nieuwe mensen te ontmoeten.
Vanaf 18:45 uur ben je van harte welkom in de Punt welke omgetoverd zal zijn tot een sfeervol marktplein waar je heerlijk kunt shoppen, kletsen en relaxen. De gezellige kraampjes zullen worden verzorgd door vrouwelijke ondernemers uit onze gemeente die hier hun leuke producten zullen verkopen en promoten.

Flyer front Sisterhood 5 november 2015Flyer back Sisterhood 5 november 2015Aanmelden
Helaas is aanmelden niet meer mogelijk.

Sisterhood Life groups
Heb je behoefte aan meer contact en relatie met andere vrouwen? Lijkt het je fijn om, in kleinere groepen en in een andere setting, elkaar beter te leren kennen? Loop dan tijdens de markt even langs bij het Sisterhood Life terras voor meer informatie en geef je op voor een Sisterhood Life group.

Lieve groetjes,
Henriëtte, Elise, Maggie, Dorianne en Rebekka

* Meiden van Nehemia Youth zijn ook van harte welkom!
** Voor vragen kun je mailen naar nehemiasisterhood@hotmail.com